Magunkról

Üdvözöljük honlapunkon!

Engedje meg, hogy néhány szóban bemutatkozzunk.

A Duo Metal Kft. 2006.06.22-én alakult magyar tulajdonossal Kistarcsán.
Fő tevékenységünk Vas, Színesfém (Sárgaréz, Vörösréz, Alumínium, Stb.) begyűjtése, előkezelése, felvásárlása, és Akkumulátor hulladék begyűjtése, felvásárlása. A felvásárolt, begyűjtött hulladékot öntödéknek, nagykereskedőknek továbbítjuk, majd az út legvégén újrahasznosított új nyersanyagként, alapanyagként , vagy késztermékként kerül vissza a piacra.
Fő célirányunk a kis és nagykereskedők kiszolgálása, de lakossági átvétellel is foglalkozunk. Fontosnak találjuk partnereinkkel a korrekt bizalmi kapcsolat kialakítását, működésünk kezdete óta ezt a szemléletet vesszük alapul. Cégünk állandó beszállítókkal dolgozik, de törekszünk arra, hogy ez a kör folyamatosan bővüljön. Rendelkezünk a teljes tevékenységi kör elvégzéséhez szükséges engedélyekkel, gépekkel, humán erőforrással.

2014. évben, bővült szolgáltatással várjuk Ügyfeleinket!

  • személygépkocsi forgalomból való végleges kivonása, teljes körű ügyintézése

BONTÁSI, ÁTVÉTELI IGAZOLÁSSAL!

A Duo Metal Kft. kötelességének érzi a szigorú környezetvédelmi előírások betartását, a hulladékok minél nagyobb arányban történő újrahasznosítását!
Az Európai Unió minden eddiginél jobban szorgalmazza a hulladékok újrahasznosítását. 2012-re meg kell állítani, 2020-tól, pedig csökkenteni kell a hulladékmennyiség növekedését. A hulladékok újrahasznosítása ma Magyarországon kezdeti stádiumban van. A tapasztalatok azt mutatják, hogy a fenntartható fejlődés egyéb területeihez hasonlóan itt is a tudatformálás, a szemléletváltás az egyik legnehezebb feladat.
Az egyéb hulladékokat mi magunk is szelektíven gyűjtjük.

Tegyen Ön is a Környezetéért!